Psih. Raluca-Ioana GORDAN

Atelier de emotii

Suport Psihologic.ro anunta inceperea inscrierilor pentru Atelierul de Emotii. Obiectivul acestui atelier este identificarea si autoreglarea emotiilor pentru copiii cu varsta intre 4 si 7 ani.

Atelierul se deruleaza pe perioada a 6 saptamani, cu o frecteventa de 1 sedinta/saptamana si se vor prelucra 4 emotii bazale:

Furie

Furia este o emotie des resimtita si manifestata de copii. Bombanelile, proasta dispozitie, mimica imbufnata, tipetele, plansetul, loviturile, refuzul sunt cateva dintre manifestarile acesteia. La finalul atelierului, copilul va putea sti cand și de ce resimte furie, cum ar putea regla intensitatea trairii și a manifestarii acesteia.

Bucurie

De multe ori, bucuria este atât de intensa, incat copilul poate deveni foarte agitat. Astfel, aceasta emotie pozitiva poate fi insotita de reactii explozive, nerabdare, tipete etc.

La finalul atelierului, copilul va putea sti cand resimte bucuria si cum ar putea regla manifestarea acesteia, fara a pierde din intensitatea si savoarea trairii.

Teama

Teamai ii poate ingheta pe cei mici. De multe ori, ajung sa evite diverse situtții, se pot priva de diferite bucurii numai pentru a nu resimti această emotie. Trairile fizice care insotesc teama pot fi foarte intense (plansete, palpitatii, tremor etc.) și coplesesc copilul, acesta nestiind ce se intampla cu el.

La finalul atelierului, copilul va putea sti cand si de ce resimte frica, cum ar putea regla intensitatea trairii si a manifestarii acesteia.

Tristete

E foarte trist sa vezi un copil trist. Plansul, lipsa de energie, izolarea, modificari ale somnului si/sau ale apetitului alimentar pot fi semne ale trairii acestei emotii.

La finalul atelierului, copilul va putea sti cand si de ce resimte tristete, cum ar putea regla intensitatea trairii si manifestarea acesteia.

Atelierul este sustinut de: Raluca Ioana Gordan – psiholog clinician, Veronica MATEESCU – psihoterapeut

Contact:

raluca.gordan@suportpsihologic.ro

0744 933 140, 0743 272 258

Taxa: 50 lei/copil – 1 sedința

Numar sedințe: 6

Numar participanti: 6

Loc de desfașurare: str. Ecaterina Varga, nr. 6, ap. 1A, Cluj-Napoca

Perioada: 16 iunie – 31 iulie 2014

foto via

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.