Psih. Raluca-Ioana GORDAN

Atelierul de dezvoltare personală pentru adolescenți

Odată cu anul 2018 începem un nou Grup de dezvoltare personală pentru adolescenți!

Prin acest program ne-am propus să încercăm să contribuim la o mai bună autocunoaștere și găsire a identității personale într-o perioada atât de importantă în dezvoltarea noastră.

Una dintre întrebările importante din mintea tinerilor este „Cine sunt eu?”. Felul în care ajung să își răspundă acestei întrebări influențează majoritatea deciziilor de viață luate de acum încolo. Adolescența se mai caracterizează printr-o serie de schimbări majore la nivel biologic, cognitiv și emoțional care îi poziționează undeva între dorința de a fi adultul independent, autonom și „copilul crescut” care mai are nevoie de ghidaj.

Sursă foto: lovethispic

 

Scopul: Să facilităm autocunoașterea și găsirea identității personale într-o perioada atât de importantă în dezvoltarea noastră umană.

Întâlnirile de grup sunt săptămânale şi se vor desfăşura pe durata a 8 săptămâni. Deoarece această perioadă are provocările ei şi pentru părinţi, aceştia vor fi implicaţi printr-o serie de materiale primite de la noi.

Grupele pentru atelier sunt formate din maximum 10 tineri și sunt organizate ținându-se cont de vârsta acestora.Inițial se formează o listă de așteptare, iar ulterior la atingerea numărului minim de copii (aprox. 5), se stabilește o zi și o oră pentru desfășurarea atelierelor.

Înscrierile se pot face fie telefonic, la numărul 0743 499 585, fie pe adresa de mail contact@suportpsihologic.ro.

Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe detalii!

Vă așteptăm la atelier!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.