Psih. Raluca-Ioana GORDAN

Atelierul de luare de decizii și rezolvare de probleme

Ne bucurăm să anunțăm lansarea noului Atelier de luare de decizii și rezolvare de probleme!

 

Ținând cont că trăim într-o lume din ce în ce mai complexă și solicitantă – atât noi adulții, dar și copiii, felul în care ne „traducem” experiențele de viață, învățăturile extrase și direcția aleasă devin abilități esențiale pentru a face față evenimentelor și a ne dezvolta armonios.

 

Prin faptul că ne ajutăm copiii să facă alegeri și să ia decizii adecvate vârstei lor într-o lume care transmite mesaje atât de variate și complicate, sprijinim o dezvoltare sănătoasă a sinelui. Dorim să ne echipăm copiii cu uneltele necesare pentru a vedea provocări și experiențe pozitive, în lucrurile pe care nu reușesesc să le înțeleagă.

Sursă foto:lit.genius.com

Scopul: Dezvoltarea abilităților necesare pentru a lua decizii și de a rezolva probleme în viață, într-o manieră creativă și sănătoasă. În linii mari, împreună cu copiii vom descoperi ce înseamnă o problemă, cum căutăm și alegem cea mai bună soluție și cum evaluăm rezultatele eforturilor noastre.

 

Toate acestea prin joc și culoare, într-o atmosferă prietenoasă și caldă. Întâlnirile sunt fie săptămânale, fie sub formă de program intensiv.

Atelierul are loc sub forma de întâlniri săptămânale, timp de cinci sesiuni.

Grupele pentru atelier sunt formate din maximum 10 copii și se realizează în baza etapei de dezvoltare în care copilul se află, fiind și conținutul adaptat acesteia. Astfel, pot fi formate grupe de copii de 3-4 ani, până la 9-11 ani.

Inițial se formează o listă de așteptare, iar ulterior la atingerea numărului minim de copii (aprox. 5), se stabilește o zi și o oră pentru desfășurarea atelierelor.

Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe detalii! Puteți fie să ne scrieți pe adresa contact@suportpsihologic.ro, fie să ne contactați telefonic 0743 499 585.


Vă așteptăm la atelier!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.