Psih. Raluca-Ioana GORDAN

Gabriela BÁLINT

Psih. Gabriela BALINT

Psihoterapeut & trainer

Formare în Psihoterapie Pozitivă
În curs de formare în Hipnoză Ericksoniană

Arii de interes:
Psihoterapie individuală adulți, psihoterapie de cuplu, psihoterapie de grup

gabriela.balint @ suportpsihologic.ro

0752 083 465

Despre mine

Prima poveste de care m-am îndrăgostit, copil fiind, este povestea scrisă de Saint-Exupéry – Micul Prinț. Povestea rămâne în continuare una din preferatele mele, pentru că m-a învățat să visez, să am curajul să explorez și să mă bucur de oamenii pe care-i întâlnesc în viața mea.

Am înțeles că iubirea uneori împunge şi doare, dar merită s-o ocrotesc pentru frumuseţea ei. Că timpul este infinit și tocmai de aceea îmi este insuficient. Că doar de mine depinde cum îmi explorez propria viață, de ce să mă bucur și să mă întristez, că resursele sunt la îndemâna mea şi doar de mine depinde să-mi deschid mintea, ochii şi inima pentru a le descoperi şi a le invita să facă parte din mine. Iubirea și empatia sunt singurele care ne vindecă în relaţia cu noi și semenii noștri.

În drumul meu în propria-mi viaţă, am trecut de la o formare reală și o viață profesională corporatistă la una umană și mi-am urmat visul de a fi psiholog – în prezent, sunt psihoterapeut cu formare în Psihoterapie Pozitivă. Serviciile pe care le ofer ca psihoterapeut: psihoterapie individuală, psihoterapie de grup, consiliere și orientare în carieră.

Testimoniale

„Dacă îți dorești un ajutor în momentele grele ale vieții sau dacă pur și simplu simți nevoia să discuți cu cineva obiectiv, atunci aici e locul potrivit. O persoană mai caldă și mai deschisă ca Balint Gabriela e greu de găsit. Recomand cu toată încrederea și căldura, mie mi-a schimbat viața de când ne cunoaștem și mă bucur să spun că sunt o persoană nouă, mai bună și mai mulțumită de mine însămi!”

I.N.
I.N.