Psih. Raluca-Ioana GORDAN

Mădălina CARAVEȚEANU

madalina-carateveanu-suportpsihologic

Psiholog clinician, psihoterapeut cognitiv comportamental

Formare în Psihoterapie Pozitivă și în Psihopedagogie specială

Arii de interes:
Evaluarea copilului și a adultului, psihoterapia copilului

madalina.caraveteanu @ suportpsihologic.ro

0767 221 743

Despre mine

Dorința de a înțelege profunzimea psihicului uman m-a adus în acest domeniu de activitate. Fiecare dintre noi suntem o sumă a geneticii și a numeroaselor influențe externe. Emoțiile și comportamentele noastre pot fi asemenea unei alarme care dorește să ne anunțe că ceva se întâmplă în viața noastră. Dacă suntem atenți la acestea, putem înțelege dacă și când este momentul să facem o schimbare în viața noastră și cum ne-ar ajuta aceasta să trăim o viață împlinită, trăită cu sens și semnificație.

Familia, una dintre valorile mele, m-a făcut să mă îndrept către lucrul cu copiii. Aceștia sunt asemenea unor vase care așteaptă să fie umplute cu dragoste, atenție și grijă. Asemenea adulților, viața copiilor vine cu provocările ei, dar și cu multe oportunități de învățare.

Așa cum fiecare dintre noi se întâmplă să aibă nevoie de ajutor, cu empatie și răbdare, îmi doresc să le fiu alături copiilor în călătoria lor spre a cunoaște această lume și a se descoperi pe sine, a descoperi valoarea ce o poartă în interior.

Testimoniale

„de adăugat.... “

A.
A.