Psih. Raluca-Ioana GORDAN

Raluca - Ioana GORDAN

raluca-ioana-gordan-suportpsihologic

Psiholog clinician, psihoterapeut, supervizor psihologie clinică & trainer

Fondator SuportPsihologic.ro
Formare în Psihoterapie Pozitivă și în Hipnoză Ericksoniană

Arii de interes:
Psihoterapia adulților, evaluarea psihologică (copii și adulți), consilierea și psihoterapia copiilor, consilierea parentală, psihoterapia de grup

raluca.gordan @ suportpsihologic.ro

0744 933 140

Despre mine

În centrul preocupărilor mele se află complexitatea psihicului uman. Profunzimea și imprevizibilitatea lui mă îndeamnă să descopăr noi și noi resurse, resorturi, trăsături, explicații pentru ceea ce devenim. E vorba despre un proces continuu de dezvoltare și transformare.

Demersul de auto-cunoaștere nu este un demers ușor și, uneori, poate fi dureros. Dacă este însă parcurs alături de o persoană care oferă empatie, acceptare necondiționată și profunzime, atunci toate piedicile întalnite pe drumul auto-descoperirii pot fi depășite, ajungându-se la destinația dorită: împăcarea cu trecutul, acceptare de sine, îmbunătățirea relațiilor cu ceilalți, găsirea armoniei interioare etc.

Curiozitatea mă ajută să văd în profunzime lucrurile. Încrederea și empatia mă ajută să creez relații autentice si stabile cu fiecare client în parte. Creativitatea îmi hrănește spiritul ludic și mă ajută să descopar alături de clienți noi metode de depășire a diferitor obstacole.

Cred în puterea ideii de transformare și în capacitatea de a ne valoriza toate resursele necesare pentru a avea o viață armonioasă, așa cum ne-o dorim!

Testimoniale

„Aș putea să spun că până în momentul în care nu am avut cea mai mare provocare a vieții mele, cea de mamă, am făcut față destul de bine tuturor încercărilor. În clipa în care m-am trezit cu puiul de om în brațe, au dat năvala temeri, gânduri, frici și griji. Le credeam extrem de adevărate și foarte importante. Toate acestea până când m-am hotărât să îmi deschid sufletul cuiva pentru a rămâne cu mintea lucidă și pentru a mă putea ocupa de copilul meu. Norocul meu a fost să îmi fie recomandată Raluca. A fost unul dintre cei mai importanți și inspirați pași făcuți de mine. Am întâlnit un om deosebit, de o căldură cum rar am găsit de-a lungul acestor ani. Mereu zâmbitoare, deschisă și atentă la ce ai de spus. Cu ea am învățat că e normal să nu fiu un părinte perfect, că e normal să fac greșeli atât timp cât îmi doresc să le corectez și să învăț din ele. Am învățat și m-am descoperit și ca femeie, nu doar ca mamă. Și acesta este un aspect deosebit de important pentru a putea avea o relație cât mai armonioasă cu fetița mea. Mi-a fost extrem de ușor să îmi pun sufletul pe tavă în fața ei, să vorbesc deschis despre orice subiect considerat dureros. Și nu sunt o persoană care să stabilească foarte ușor o simplă conversație, să nu mai menționăm discuții „spinoase” și extrem de tulburatoare. Însă în Raluca am avut încredere din primul moment. Ședințele mi se pareau mult prea scurte, parcă timpul zbura în acele momente. Am fost tratată cu profesionalism, dar și apropiere. Mulțumesc persoanei care mi-a recomandat să apelez la ajutorul Ralucăi. A fost exact omul de care aveam Îți multumesc ție. Raluca, fiindcă aduci raze de lumină când totul pare extrem de întunecat și nu mai vezi nicio speranță. Îți mulțumesc pentru că m-ai ascultat, îndrumat și învățat atâtea lucruri simple, dar care contează pentru mine. “

A.
A.