Psih. Raluca-Ioana GORDAN

Vlad Marius NAGY

vlad-nagy-suportpsihologic

Psiholog clinician

Terapie Cognitiv Comportamentală, Psihologie clinică

Arii de interes:
evaluarea adultului, evaluarea adolescentului, psihoterapie adult, psihoterapie adolescent, consiliere psihologică

office @ suportpsihologic.ro

0754 929 362

Despre mine

„Vreau să înțeleg cum să fiu bine cu mine. Și cei din jurul meu, cum să fac să mă înțeleagă? Cum să fac să trec peste aceste momente, să mă bucur de viață?”

Acestea sunt câteva întrebări pe care se poate să le ai.

Sunt aici să te ajut, indiferent că ești adult sau adolescent, să trăiești o viață cu sens, în care tu să fii personajul principal.

De-a lungul formării mele am înțeles că viața pe care o trăiești vine din tine, nu către tine.

A trăi o viață cu sens este echivalentul a te simți bine și împlinit.

Indiferent că provocarea ta este să descoperi cine ești, să construiești relații mai bune sau pur și simplu să te simți mai bine, mă voi asigura că, împreună, vom atinge obiectivele și rezultate dorite de TINE.

Îmi iau angajamentul față de tine să avem interacțiuni de calitate și procesul terapeutic să fie adaptat în funcție de nevoile tale, ritmul tău și, cu toată deschiderea, prin acceptare necondiționată, empatie, înțelegere, răbdare și naturalețe.

Cred cu tărie în ceea ce spunea filosoful Epictet, cu mult timp înainte de a se forma știința numită psihologie: „Pe oameni nu-i tulbură lucrurile în sine, ci părerile pe care și le fac cu privire la ele.”

Sunt aici să te ajut atunci când te simți copleșit, să-ți ofer soluții prin care să depășești anumite provocări, dar și să îți fiu alături în procesul de acceptare, înțelegere și descoperire a sinelui.

Aștept cu drag să ne cunoaștem, așa că dă-mi de veste oricând vei simți că îți dorești zâmbete sincere în viața ta!

Testimoniale

„de adăugat.... “

A.
A.