Psih. Raluca-Ioana GORDAN

Atelier de dezvoltare emotionala pentru copii

Anuntam cu bucurie o noua sesiune de intalniri in cadrul Atelierului de EMOTII pentru Copii, sesiune ce va demara pe 15 octombrie 2015.

Timp de 5 saptamani, ne vom plimba impreuna prin colorata lume a emotiilor si vom descoperi cat de frumos este sa simtim! Prin jocuri, exercitii si povesti, vom identifica emotiile de baza ca furia, bucuria, teama si tristetea si vom invata impreuna sa le gestionam.

FURIE

Furia este o emotie des resimtita si manifestata de copii. Bombanelile, proasta dispozitie, mimica imbufnata, tipetele, plansetul, loviturile, refuzul sunt cateva dintre manifestarile acesteia.

BUCURIE

De multe ori, bucuria este atât de intensa, incat copilul poate deveni foarte agitat. Astfel, aceasta emotie pozitiva poate fi insotita de reactii explozive, nerabdare, tipete etc.

TEAMA

Teamai ii poate ingheta pe cei mici. De multe ori, ajung sa evite diverse situtții, se pot priva de diferite bucurii doar pentru a nu resimti această emotie. Trairile fizice care insotesc teama pot fi foarte intense (plansete, palpitatii, tremur etc.) și coplesesc copilul, acesta nestiind ce se intampla cu el.

TRISTETE

E foarte trist sa vezi un copil trist. Plansul, lipsa de energie, izolarea, modificari ale somnului si/sau ale apetitului alimentar pot fi semne ale trairii acestei emotii.

La finalul celor 5 intalniri, copilul va putea sti cand si de ce resimte fiecare dintre aceste emotii, dar mai ales cum sa regleze intensitatea trairii si manifestarii acestora.

Numar intalniri: 5

Numar participanti: 6

Cost: 50 lei /copil / intalnire

Locatia: Strada Ecaterina Varga, nr. 6, ap. 1A, Cluj-Napoca

Pentru mai multe detalii si inscrieri:

Raluca-Ioana GORDAN (0744 933 140) – psiholog clinician, psihoterapeut, consilier parental si parinte, coordonatoarea Atelierului de EMOTII pentru Copii.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.