Psih. Raluca-Ioana GORDAN

Grupuri de suport pentru proaspete mamici

A avea un bebelus poate fi cel mai fericit eveniment din viata unei femei.
Din pacate, uneori, aceste sentimente pot fi umbrite de stari ca tristete, anxietate si stres. In timp ce viata unei mamici poate fi palpitanta, minunata si plina de satisfactii poate fi la fel de bine si grea si stresanta.

Multe schimbari fizice si emotionale apar in timpul sarcinii si dupa. Aceste schimbari pot determina noua mama sa se simta anxioasa, tematoare si confuza. Pentru unele femei aceste stari, numite si baby blues dispar repede. Dar cand aceste stari nu dispar, o femeie poate suferi de o depresie postnatala.

Pornind de la aceasta realitate, Suport Psihologic organizeaza cursuri-atelier cu rolul de a descoperi impreuna care sunt cauzele si simptomele depresiei si, mai ales, care sunt mecanismele prin care putem depasi depresia astfel incat sa ne putem hrani sufletul cu acest sentiment minunat: bucuria de a fi mama.

Grupurile sunt adresate atat proaspetelor mamici, cat si mamicilor in devenire, care vor sa previna astfel de probleme.

Numar maxim participante: 5

Cost: 80 lei/participanta/intalnire

Locatia: Cabinet de Psihologie Raluca-Ioana GORDAN (Strada Ecaterina Varga, nr. 6, ap. 1A, Cluj-Napoca)

Data exacta de incepere va fi comunicata ulterior, in functie de adunarea numarului optim de participante. Grupul presupune 3 intalniri, derulate saptamanal, vinerea intre 10.00 – 12.00.

Pentru mai multe detalii si inscrieri:

Raluca-Ioana GORDAN (0744 933 140) – psiholog clinician specialist, psihoterapeut pozitivist, trainer, consilier parental si parinte, coordonatoarea grupurilor de suport pentru mamici.

 

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.