Psih. Raluca-Ioana GORDAN

Servicii
pentru companii

Consiliere și psihoterapie pentru angajați

Ne confruntăm cu diverse probleme în viața de zi cu zi și e din ce în ce mai provocator să stabilim un echilibru între muncă și viață, în general.

Serviciul de consiliere și psihoterapie dedicat angajațiilor din companii se desfășoară într-un cadru sigur, caracterizat prin acceptare, confidențialitate, empatie și obiectivitate.

Adaptat nevoilor fiecărui client în parte, demersul de consiliere sprijină întregul proces de optimizare și dezvoltare personală și profesională prin identificarea și dezvoltarea resurselor și capacităților necesare în desfășurarea activităților.

De asemenea, se centrează pe rezolvarea problemelor personale sau a dificultăților de la locul de muncă, care pot afecta modul de îndeplinire a sarcinilor și responsabilităților, motivația sau satisfacția.

Program de consiliere pentru angajați

Serviciul de consiliere psihologică propus combină accesul pe platforme securizate de evaluare (cu instrumente validate și licențiate) și psihoterapia. Accesul este facil și se face prin intermediul schimbului de informații exclusiv între client și terapeut.

Ateliere

tematice

Parenting

Parenting

Workshop pentru angajați
Managementul stresului

Managementul stresului

Workshop pentru angajați

„Nu te vei simți cu adevărat
satisfăcut de muncă până când
nu vei fi mulțumit de viață.”

Heather Schuck